Over ons

Je trouwdag wordt een van de meest memorabele dagen van je leven. U wilt de mooie, stralende bruid zien en voelen terwijl uw make-up uw natuurlijke schoonheid versterkt. Elke blos, glimlach en kus wordt op film vastgelegd, dus je bruidsmake-up moet perfect zijn voor de foto en er de hele dag onberispelijk uitzien. Deze gids voor bruiloftsmake-up neemt de stress weg bij het plannen van je bruiloftsmake-up.

Advies voor bruiloftsmake-up: bereid je huid voor op je trouwdag

Helaas wachten veel vrouwen tot ze maar een paar maanden verwijderd zijn van hun trouwdag voordat ze zelfs maar aan huidverzorging beginnen te denken. Begin vroeg en verzorg nu uw huid. U moet uw huidtype bepalen om u te helpen een goed huidverzorgingsregime vast te stellen. Dit, gecombineerd met goede eetgewoonten, veel water drinken, voldoende slapen en regelmatige lichaamsbeweging, zorgt ervoor dat je huid straalt op je grote dag.
Lees Donna’s artikel voor meer informatie over uw huidtype en hoe u een snelle en gemakkelijke huidverzorgingsroutine kunt ontwikkelen; Een fantastische huid – Een eenvoudige huidverzorgingsgids in 4 stappen. krultang