Een overhemd met print is een geweldige manier om een beetje flair toe te voegen aan je outfit. Of het nu gaat om een subtiele streep, een opvallende bloem of een abstract patroon, een overhemd met print kan een saai outfit in een oogwenk omtoveren tot iets unieks. Maar hoe style je zo’n overhemd nou het beste? Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen.

Kies de juiste print

De eerste stap bij het stylen van een overhemd met print is het kiezen van de juiste print. Kies een print die bij jou past en die je makkelijk kunt combineren met andere kledingstukken. Als je bijvoorbeeld een drukke print kiest, is het misschien verstandig om de rest van je outfit rustig te houden. De overhemden van Casa Moda zijn in diverse prints te verkrijgen.

Combineer met neutrale kleuren

Een overhemd met print is vaak al een opvallend kledingstuk, dus het is een goed idee om de rest van je outfit in neutrale kleuren te houden. Dit kan bijvoorbeeld een donkerblauwe of zwarte spijkerbroek zijn of een beige chino. Zo kan je de print echt laten spreken.

Layer it

Een andere manier om een overhemd met print te stylen is door het te combineren met andere lagen. Dit kan bijvoorbeeld een vest of een trui zijn, of zelfs een jasje. Door te layeren, kun je de look wat meer diepte geven.

Accessoires

Accessoires zijn een geweldige manier om een outfit af te maken en dit geldt ook voor een overhemd met print. Kies bijvoorbeeld voor een mooie riem of een paar stijlvolle schoenen om je look te verfijnen. Ook sieraden zoals een horloge of armband zijn een goed idee.

Durf te experimenteren

Uiteindelijk gaat het erom dat je je comfortabel voelt in wat je aanhebt, dus durf te experimenteren met verschillende looks en combinaties. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriete manier om een overhemd met print te stylen.

Een overhemd met print is een geweldige manier om een beetje flair toe te voegen aan je outfit. Door te kiezen voor de juiste print, te combineren met neutrale kleuren, te layeren, te gebruiken van accessoires en te experimenteren kun je een unieke look creƫren. Dus, durf te spelen met deze print en experimenteer met verschillende manieren om het te stylen. Op zoek naar een mooi overhemd? Hemdvoorhem.nl heeft een groot assortiment.