Met talloze designers in de kledingindustrie is het soms gewoon te veel om uit te kiezen, wil je wat casuals of juist iets wat niemand draagt, volg je de trends of ga je je eigen gang. Keuzes die je zelf moet maken maar het aanbod van de markt biedt ze allemaal aan. Dan zoek je eigenlijk een winkel of designer die van alles wat heeft maar met een algemene stijl die bij elke trend of seizoen past. Moscow is een van die online shops. 

In het kort over Moscow

Moscow is een online kleding shop die gericht is op de vrouwenmode, ze gaan groot en deels mee met trends maar geven daar hun eigen effect aan. Dit geeft Moscow hun eigen stijl, in de meeste gevallen simpel maar toch trendy. Sinds 2008 zijn ze bezig met de kledingindustrie en het succes is niet te stoppen. Wat voorop staat is de kwaliteit van de kleding, en dat is te merken door weinig tot geen slechte recensies over de kleding. Het kleurenschema waar Moscow in werkt zijn zachte tinten van bruin, grijs en wit. Perfect voor elk seizoen en elke outfit.

Het kledingassortiment

Bij Moscow verkopen ze alle soorten kleding behalve schoenen, van een blouse tot een winterjas en van riem tot trui, ze hebben het. Vooral op gebied van jassen en truien zit Moscow hoog in het marktsegment, door de kwaliteit van de kleding en het vermogen van de kleuren om te matchen met verschillende outfits is een kledingstuk van Moscow kopen een aanrader. De prijs van Moscow ligt wat hoger dan concurrenten maar wat er voor terugkomt is alles waard, en daar bovenop is er ook vrijwel altijd een doorlopende sale. Voor de toekomst heeft Moscow uiteraard plannen om door te groeien en de collectie uit te breiden per seizoen, dat betekent dus dat Moscow alleen maar interessanter wordt voor de klant!