Ben je ten huwelijk gevraagd of zelf op je knieën gegaan? Dan is er vaak genoeg te regelen. Een mooie bruidsjurk, de perfecte trouwlocatie, trouwringen, gastenlijst.. Noem het maar op! Genoeg reden om te gaan stressen, maar dat is nergens voor nodig. Wij zetten de eerste stappen alvast voor je op een rijtje.

Brainstorm met je partner

Bespreek met je partner hoe jullie beide de grote dag voor je zien. Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat je van elkaar weet wat de verwachtingen zijn. Hebben jullie beide een ander idee over de bruiloft? Probeer dan een middenweg te vinden. Maak een lijstje met dingen die voor jullie belangrijk zijn en ga op basis van deze lijst de bruiloft plannen.

Gastenlijst en locatie

Denk goed na over de mensen die je om je heen wilt hebben tijdens het jawoord en tijdens de verdere dag. Doe dit voordat je op zoek gaat naar een locatie. Het zou zonde zijn als jullie vrienden en familie niet in het schattige kerkje passen dat jullie hebben uitgekozen. Maak dus eerst een gastenlijst en ga daarna op zoek naar een trouw locatie en eventueel een feestlocatie. 

De trouwjurk en de ringen

Misschien weet jij al precies wat je aan wilt tijdens de grote dag. Mocht dat niet zo zijn dan is het raadzaam om, voor je bezoek aan de bruidswinkel, inspiratie op te doen op websites zoals Pinterest. Je kan natuurlijk onmogelijk alle jurken in de winkel passen, het is daarom handig om van tevoren alvast een klein beetje na te denken over wat je wilt. Kijk ook voor trouwringen alvast online voor inspiratie. Bij Sieraden Groningen is voor ieder koppel een geschikte Aller Spanninga trouwring te vinden.

Vergeet daarnaast ook vooral niet te genieten van de hele periode tot en met de bruiloft. Kom je er niet uit? Vraag de mensen om je heen om hulp of regel een weddingplanner.