In bladen vind je zoveel verschillende visies over Permanente Make-Up maar hoe weet je nou of het wel wat voor je is?
Een deskundig advies is daarvoor de eerste stap. Tijdens je bezoek aan een schoonheidssalon kun je rustig je vragen stellen, advies op maat krijgen en een stappenplan maken, waarbij je traject goed wordt uitgestippeld. Vaak wordt er een analyse gemaakt van je huidtype en gekeken naar de mogelijkheden binnen je vragen. Permanente Make-Up is vaak een levenslange keuze met veel impact. Zorg daarom ook voor een goede basis, denk hierbij aan de wenkbrauwen en lippen. Deze delen van je gezicht zullen niet door tijd hevig gaan veranderen daardoor behoud je langer de mooie contouren van je Permanente Make-Up. Een jaarlijkse opfris behandeling bij een schoonheidssalon zal ervoor zorgen dat je Permanente Make-Up op zijn mooist blijft.

De deskundige zal dit ook in je traject meenemen, vaak worden er nog afspraken gemaakt om te kijken of de genezing goed verloopt. Bij vragen kun je vaak snel terecht bij je deskundige. Het is daarom ook van belang dat je het plaatsen van Permanente Make-Up bij een schoonheidssalon doet.
Bij een schoonheidssalon hebben ze veel ervaring met het aanbrengen van Make-Up, hierdoor kunnen ze je goed informeren over de gevolgen van je keuzes. Deskundig advies is zeker een voordeel vooral in het begin van je traject. Wanneer je met vragen zit of zelfs nog twijfels hebt over de behandeling kun je dit gelijk terugkoppelen aan een professional.

 

Wat zijn nu de voordelen van het zetten van Permanente Make-Up?

Naast het feit dat het tijdbesparend is, zorgt Permanente Make-Up voor een fris en verzorgd uiterlijk en wie wil dat nou niet? Nadat het aangebracht wordt heb je er voor een lange tijd geen omkijken meer naar. Permanente Make-Up ook wel PMU genoemd kan er ook voor zorgen dat eventuele littekens kunnen worden gecamoufleerd. Deskundig advies is daarom een goede investering. Dunne wenkbrauwen krijgen door Permanente Make-Up niet alleen een volle look, maar zorgen er ook voor dat de onregelmatige en dunne haargroei wordt gecorrigeerd. Hierbij is het zeer belangrijk dat je wensen duidelijk kenbaar worden gemaakt tijdens een bezoek aan een schoonheidssalon.

 

Nogmaals alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

– Natuurlijke look
– Uw huidtype wordt geanalyseerd
– De huid wordt niet beschadigd
– Genezing is egaal zonder kale plekken
– Verzorgd en fris wakker worden
– Niet gevoelig voor allergieën
– Nooit meer Make-up die uitloopt
– Accentueert en geeft vorm

 

Wil je meer weten over permanente make-up? Bezoek dan snel Easy-beauty.nl.