De benaming ‘beste vriendin’ geeft al aan dat dit iemand is die voor jou door het vuur gaat. En andersom, natuurlijk! Dat verdient af en toe best wat speciale aandacht met een cadeautje.

 

Natuurlijk kan dit een bijzondere gelegenheid zijn, zoals een verjaardag, een bruiloft een belangrijke viering op carrière gebied, noem het maar op. Misschien zit jouw bestie er wel even helemaal doorheen en moet ze opgebeurd worden. Een speciale attentie kan dan precies zijn wat ze nodig heeft om de zonnige kant weer te zien. En wellicht heeft ze jou door een moeilijke periode heen geholpen en wil je haar daar graag voor bedanken. Welke manier is daarvoor beter dan haar volledig in de watten leggen? Ga samen op stap om iets moois of leuks voor haar uit te zoeken!

 

Tenzij het presentje volledig onverwacht moet komen, uiteraard. Dan moet je zelf op speurtocht. Twijfel je een beetje wat je jouw vriendin moet geven of weet je niet zo goed wat ze allemaal al heeft? Dan hebben wij hieronder nog wat handige tips voor je.

Cosmetica

Iedereen heeft haar eigen beauty routine. Misschien loopt die van jou wel enigszins gelijk aan die van je vriendin! In dat geval weet je wat voor make-up zij graag gebruikt of wat je graag eens aan haar zou willen aanbevelen. Waarom zou je het laten bij die tip? Koop dat ene product gewoon voor haar, zodat ze het eindelijk eens zelf kan proberen! Dit kan een foundation zijn, lipstick, oogschaduw, you name it. Als je er maar niet raar van gaat opkijken dat men straks denkt dat jullie zussen zijn, dankzij een vergelijkbare uitgesproken stijl!

Cultuur snuiven

Op stap gaan met het doel om iets op te steken of je te verbazen over de schoonheid en het vernuft dat wij als mensheid tentoon kunnen spreiden. En wat Moeder Natuur zelf te bieden heeft.

 

Naast musea – want daar doelen we op – zijn ook bioscopen, theaters en concertpodia natuurlijk populaire bestemmingen. Geef haar twee tickets voor een speciale voorstelling waar zij samen met haar vlam – of met jou! – naartoe kan gaan.

 

Koppel daar eventueel een restaurantbezoek aan vast en boek een hotelkamer wanneer jullie bestemming ver weg is!

Sieraad

Je beste vriendin is één van de meest schitterende personen in jouw leven. Dat mag je letterlijk opnemen wanneer je haar verschijning opleukt met een ring, hanger, stel oorbellen of één van de vele andere gouden sieraden waar je uit kunt kiezen! Natuurlijk is dit een nogal duur geschenk, wat je niet zomaar voor iedereen koopt. Maar voor je BFF trek je graag je portemonnee. Maak dit cadeau dan ook persoonlijk door jouw vingerafdruk of naam erin te laten graveren. Of kies voor een klassiek medaillon waar jullie beider foto’s in verwerkt zijn!