Op een gegeven ogenblik komt er het moment dat je even tijd voor jezelf moet nemen. Je hebt dit nodig om de zogenaamde batterij weer even op te laden. Zo kun je weer volop van het leven genieten. Immers, wanneer je zelf opgebrand raakt, kun je ook voor anderen niets meer betekenen. Om eens even volledig te ontspannen zou je een beautydag in kunnen plannen. Dit kun je samen, met je vriendin, je moeder of zus doen, maar soms is het ook even lekker om helemaal tot jezelf te komen in je eentje. Wat kun je op deze beautydag zoal doen? Wat dacht je van een manicure, pedicure, zonnebank en een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste? Plan de afspraken ruim van tevoren, zodat je de hele dag lekker voor jezelf hebt en alles op één dag kunt inplannen.

Een heerlijke manicure voor je handen

Je zou de beautydag kunnen beginnen met een heerlijke manicure. De hand specialist houdt zich bezig met de verzorging van je handen. Hiervoor worden verschillende producten gebruikt, zoals een handscrub, een handcrème en natuurlijk een finishing touch met een nagellak. Deze producten zijn vaak niet te koop in een winkel voor particuliere klanten, maar worden door de hand specialist bij een nagelgroothandel gehaald. In sommige gevallen kun jij ze wel bestellen bij jouw specialist. 

Door met de voeten

Nu je handen een heerlijke verzorging hebben gehad, kunnen ook je voeten lekker gemasseerd en verzorgd worden met verschillende crèmes. Dit doet de pedicure. Er zijn salons die zich op zowel handen als voeten gespecialiseerd hebben, dat maakt het voor jou wel extra gemakkelijk. En omdat deze beautydag geheel in het teken van jou staat, is een combinatie wel aan te raden natuurlijk. 

Zonnebank en/of sauna

Op een beautydag mag een bezoekje aan de zonnestudio of sauna natuurlijk niet ontbreken. Een zonnebank kan heerlijk ontspannen werken. Je voelt je weer helemaal uitgerust na het bezoekje. Is zonnebanken niet echt jouw ding? Dan kun je ook een middagje sauna inplannen. Lekker genieten en ontspannen in de warmte.

Schoonheidsspecialiste

Om het hele plaatje compleet te maken, mag een bezoek aan de schoonheidsspecialiste natuurlijk niet ontbreken. Zij neemt je gezicht lekker onder handen en zorgt dat jouw huid weer helemaal opgefleurd wordt. Daarnaast kun je je gezichtshaar laten waxen of epileren en bestaat er zelfs de mogelijkheid om je wenkbrauwen en wimpers te laten verven. Na een lekker maskertje kun je er weer als herboren tegenaan!